Ruční výroba
Srdce Čokoládovny Marcus tluče přímo v zázemí prostor MARCUS café baru. Zde, v malé výrobně, která postupně vyrostla z nevyužitých skladů, probíhá veškerá výroba ručně.
Belgická BEAN TO BAR čokoláda
Prémiová belgická bean to bar čokoláda Callebaut je tu kombinována s vybranými surovinami.
Neotřelé náplně
A když už jsou kořeny Marcusu barové, hojně se při výrobě nápní využívají nejrůznější druhy alkoholu. Ochutnat tak můžete třeba kokosovou pralinku s rumem Dos Maderas 5+5, nebo marcipánovou s rybízovým likérem.
BIO kvalita od lokálních dodavatelů
Vzniká zde ale samozřejmě i mnoho druhů nealkoholických bonbónů. Do jejich náplní jsou využívány ty nejkvalitnější suroviny. Nejdůležitějším zástupcem dodavatelů je v tomto ohledu malá rodinná firma Lyopotraviny z nedalekého Zábřeha. Jejich mrazem sušené potraviny propůjčují onu vyjímečnou chuť všem ovocným pralinkám jako je borůvková s levandulí, meruňková, jahodová s citronovou kůrou, nebo malinová.)
Lpění na detailech
Každá nově uvařená náplň projde dlouhým procesem ochutnávání a dolaďování. Teprve potom je plněna do pralinek. Díky lpění na kvalitních surovinách a pečlivém dochucení náplní, je každá příchuť jednoznačně identifikovatelná. To je zároveň základním kritériem pro uvádění nových pralinek na trh.