Ruční výroba

Srdce Čokoládovny Marcus tluče přímo v zázemí prostor MARCUS Chocolate & Café. Zde probíhá veškerá výroba ručně s důrazem na detail.

Belgická BEAN TO BAR čokoláda

Prémiová belgická bean to bar čokoláda Callebaut je tu kombinována s vybranými surovinami.

Neotřelé náplně

A když už jsou kořeny Marcusu barové, hojně se při výrobě nápní využívají nejrůznější druhy alkoholu. Ochutnat tak můžete třeba kokosovou pralinku s rumem Dos Maderas 5+5, nebo marcipánovou s rybízovým likérem.

BIO kvalita od lokálních dodavatelů

Vzniká zde ale samozřejmě i mnoho druhů nealkoholických bonbónů. Do jejich náplní jsou využívány ty nejkvalitnější suroviny. Jedním ze zástupců lokálních dodavatelů je firma Šufan. Jejich mrazem sušené potraviny propůjčují onu vyjímečnou chuť všem ovocným pralinkám jako je borůvková s levandulí, meruňková, jahodová s citronovou kůrou, nebo malinová. Také jejich 100% ořechové krémy, ty používáme na všechny oříškové pralinky. 

Lpění na detailech

Každá nově uvařená náplň projde dlouhým procesem ochutnávání a dolaďování. Teprve potom může jít do prodeje. Díky lpění na kvalitních surovinách a pečlivém dochucení náplní, je každá příchuť jednoznačně identifikovatelná. To je zároveň základním kritériem pro uvádění nových pralinek na trh.