Ruční výroba

Srdce Čokoládovny Marcus tluče přímo v zázemí prostor MARCUS café. Zde, v malé výrobně, která postupně vyrostla z nevyužitých skladů, probíhá veškerá výroba ručně.

Belgická BEAN TO BAR čokoláda

Prémiová belgická bean to bar čokoláda Callebaut je tu kombinována s vybranými surovinami.

Neotřelé náplně

A když už jsou kořeny Marcusu barové, hojně se při výrobě nápní využívají nejrůznější druhy alkoholu. Ochutnat tak můžete třeba kokosovou pralinku s rumem Dos Maderas 5+5, nebo marcipánovou s rybízovým likérem.

BIO kvalita od lokálních dodavatelů

Vzniká zde ale samozřejmě i mnoho druhů nealkoholických bonbónů. Do jejich náplní jsou využívány ty nejkvalitnější suroviny. Jedním ze zástupců lokálních dodavatelů je malá rodinná firma Lyopotraviny  z nedalekého Zábřeha. Jejich mrazem sušené potraviny propůjčují onu vyjímečnou chuť všem ovocným pralinkám jako je borůvková s levandulí, meruňková, jahodová s citronovou kůrou, nebo malinová.) Nově také Šufan z nedalekého Olomouce, kde vyrábějí 100% ořechová másla, která používáme na všechny oříškové pralinky. 

Lpění na detailech

Každá nově uvařená náplň projde dlouhým procesem ochutnávání a dolaďování. Teprve potom může jít do prodeje. Díky lpění na kvalitních surovinách a pečlivém dochucení náplní, je každá příchuť jednoznačně identifikovatelná. To je zároveň základním kritériem pro uvádění nových pralinek na trh.