Marcusova tvář

Poslední měsíce se mohlo zdát, jakoby Marcus ztrácel svou tvář. Ve skutečnosti, opak je pravdou. Marcus získal tvář ještě jednu! Vskutku. Marcus už není jeden, ale jsou dva! Rozdělil se na Café & bar a Čokoládovnu. Tento krok jsme chystali více než rok. Každý z jednotlivých segmentů nyní má (tedy teď spíše nemá) své zaměstnance, existuje a funguje samostatně, nezávisle na tom druhém. Tento počin je přirozeným a v současné době již neodkladným ve vývoji čokoládovny a vlastně Marcusu jako takového. 

Vznikem Čokoládovny Marcus získává důležitý opěrný pilíř pro časy, kdy gastropodnikům není přáno. Na rozdíl od provozu restaurací, barů či kaváren, nebyl prodej potravin a čokolády nikdy omezen. Prodeje pralinek a čokolády tak v nelehkých "okénkových" dobách pomáhaly Marcusu držet hlavu nad hladinou. Ruku v ruce s tím docházelo jak k rozšiřování výroby čokolády, tak základny spokojených zákazníků. 

Do čokoládovny jsme se snažili přenést to nejlepší z Café baru, výměnou Café bar získal tu nejjemnější čokoládu. Věříme, že to je nejlepší způsob jak zajistit, aby se značka MARCUS stala silnou a stabilní. Je to důležitý milník na cestě za tím, aby MARCUS nestál a padal jen na nás dvou, ale aby tu zůstal trvale, se stále neuvadajícím důrazem na kvalitu a detail. Doufáme, že ať už máte rádi čokoládu, kávu, nebo alkohol, naleznete v Marcusu vždy ten správný kousek svého blaha a odproštění od reality.
Tomáš a Ondra